КОИ СМЕ НИЕ

Кои сме ние

Жоли ( Joli ), в превод от френски език означава “Красиво, хубаво” !

Фирма «Жоли-55» ООД е със седалище в гр. Пловдив. Съществува от 1993 год., а с коркови изделия като основна дейност, започва да се занимава от 1994 год. През 1995 год. открива първия в България специализиран търговски обект за коркови изделия. Част е от веригата «Коркова къща - България», която е изключителен представител за нашата страна на продукцията на най-големия (световен) производител на коркови изделия в света - «AMORIM» - Поргугалия, както и на някои производители на такива изделия от Испания.

Фирма «Жоли-55» ООД е търговска. Освен това изпълнява консултантски, проектантски и монтажни дейности. Разполага с екип от доказани специалисти с дългогодишна практика и много опит в работата си. Затова за изминалите над 17 години дейност са осъществени наши обекти из цялата страна и най-вече в централна южна България, за който регион фирмата ни е единствен търговски представител.

Фирмата разполага с над 1400 артикула коркови изделия на склад в България, обособени в над 260 основни групи. При необходимост се изпълняват доставки и консултации на място. Осигурява се гаранция на монтажните дейности, както и ремонт при (необходимост) на нарушена цялост на корковите покрития.

Фирма «Жоли-55» ООД е доказано добър и коректен партньор.